Kwaliteit van A to Z

Kwaliteit is een term waarmee we niet licht omspringen! Kwaliteit begint bij de bron en daarom zijn wij vanaf de teelt nauw betrokken bij de producten. Op die manier zijn wij voortdurend op de hoogte van de productkwaliteit. Maar Daniels gaat verder: ook de hoge kwaliteit van dienstverlening heeft bij ons alle aandacht.

Voorwaarden of andere documenten?

Bekijk onze downloads pagina voor alle
voorwaarden, certificaten, specificaties,
documenten of bedrijfsgegevens.

Controle producten

Kwaliteitscontrole voor verlading

Op aanvraag van de opdrachtgever kunnen de biologische groenten en fruit voorafgaand aan het transport worden gekeurd. Zowel de teler als de opdrachtgever kunnen de kwaliteitsrapporten inzien. Bij kwaliteitsproblemen doen we er alles aan om voor vertrek samen te komen tot een oplossing. Dat helpt eventuele problemen en extra kosten achteraf te voorkomen. Ook zorgen we voor regelmatige controle van partijen en geven we een terugkoppeling van de kwaliteitsrapporten van de opdrachtgever naar de teler. Een heldere informatievoorziening brengt alle partijen dichter bij elkaar.

Verpakkingen

Geventileerde
Big Bags

In de geventileerde Daniëls OFP B.V. big bags kunnen verse biologische producten voldoende “ademen”. De big bags van Daniëls OFP B.V. staan bovendien stevig en zijn gemaakt als degelijke bulkverpakking, ook bij lange transportafstanden.

Meer weten? Product nu of later in aanbod?

Bel Daniels OFP B.V. op +31 (0)76 7113927 of vul het contactformulier in.