Dagelijks gaat Pete voor u de boer op.

Maximale uitstraling. Optimale consument-communicatie. De markt is klaar voor een sterkere positionering van biologische groente. Om de aandacht voor de beste biologische producten op de winkelvloer onderscheidend te presenteren, heeft Daniels in samenwerking een nieuw concept ontwikkelt dat verder gaat dan de kwaliteit van het biologisch product alleen.

Onder het merk Pete’s Organic is een eigenzinnig brand neergezet waarmee de supermarkt in alle opzichten kan uitblinken. Van een bijzondere frisse uitstraling in het schap tot en met een QR-code op de verpakking om terug te kunnen zien waar Pete het beste dat de boer te bieden heeft vandaan haalt! Pete’s Organic is uitermate geschikt voor retailers die op zoek zijn naar een onderscheidend biologisch merk van excellente kwaliteit waarbij gewerkt wordt aan continue innovatie van zowel het product als de gehele supply chain. Uiteraard staan hierbij de wensen van de consument centraal.

Vraag het Pete’s Organic marktonderzoek aan uitgevoerd door Avans Hogeschool en leer meer over de voorkeuren van de biologische consument of vraag onze presentatie aan!

Traqr: Consumer traceability

100% Herkomst

Belangrijk is de uitvoerige informatie over de productherkomst die bij elke order inzichtelijk is. Via een simpele muisklik of door het scannen van de unieke QR-code waarvan elke order is voorzien, komen opdrachtgevers en leveranciers terecht bij Google Maps. Deze toont direct de exacte perceel locatie van het betreffende product. Het is een nieuwe functionaliteit in het Daniels Extranet en biedt volledige transparantie ten aanzien van de productherkomst.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een lay-out voor de consument na het scannen van de QR op een verpakking. Per batch kunnen klantspecifieke lay-outs worden gegenereerd, dus het is mogelijk om voor elke retailer op elke consumentenverpakking een unieke code met een eigen identiteit te creëren.

Meer weten? Product nu of later in aanbod?

Bel Daniels OFP B.V. op +31 (0)76 7113927 of vul het contactformulier in.